Voorstellingen en activiteiten

dec
18
wo
Theaterwerkplaats ZIE in Maankwartier | Heerlen Lunair @ Maankwartier
dec 18 @ 18:15 – 20:45

Theaterwerkplaats ZIE in Maankwartier | Heerlen LunairTheaterwerkplaats ZIE in Maankwartier | Heerlen Lunair

Shakespeare zei ooit “All the world’s a stage” en onder dit motto gaat Theaterwerkplaats Zie één avond toneelspelen op Maanplein 52 (Maankwartier Heerlen) tijdens Heerlen Lunair | 13 t/m 21 december in Maankwartier. Op woensdag 18 november tussen 18.15 en 20.45 uur krijgt iedereen de kans om mee te doen aan een improvisatieworkshop en als eerste een stukje te zien van de aankomende Heerlense theatervoorstelling ‘Hartslag’. Helemaal gratis.

I’m Improv Lunair | 18.15 tot 20.15 uur
I’m Improv is een laagdrempelige improvisatieworkshop waaraan iedereen kan deelnemen. Laat je fantasie de vrije loop en zet op een gezellige en ongedwongen manier je eerste stappen naar toneelspelen. Je ontdekt mogelijk een nieuwe kant van jezelf of ontwikkelt je talenten verder en hebt daarbij ook nog eens een hoop lol.

Voorvertoning Hartslag | 20.15 tot 20.45 uur
Theaterwerkplaats Zie werkt op dit moment hard aan een theatervoorstelling over Heerlen aan de vooravond van Operatie Hartslag. Het fictieve verhaal volgt een verscheidene groep Heerlenaren, die elk op hun eigen manier te maken krijgt met de onleefbaarheid van de beruchte stationstunnel.

* Hartslag is een fictief verhaal is op basis van anekdotes van stadsbewoners. Alle mogelijke gelijkenissen met bestaande personen zijn puur toeval. 😉

Tot ZIEns!